Bagt græskar med za’atar og græsk yoghurt

5. januar 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

De krydrede græskarstykker er et godt supplement til aftensmaden. Der er masser af smag af Mellemøsten i både za'atar-krydderiet og mynte.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Halvér græskarret, fjern kernerne med en ske, og skær det i både.
Læg græskarbådene på en bageplade med bagepapir, og pensl eller spray med olie.
Krydr dem med salt, peber og za'atar, og bag dem i ca. 20 minutter, til de er møre og gyldne.
Anret græskarstykkerne på et fad eller en tallerken, og dryp med yoghurt.
Drys med granatæblekerner og mynteblade, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar