Bagt græskar med rødløg og dressing

Her giver løgene et godt modspil til det lidt søde græskar, og det samme gør de sprøde, salte kapers og dressingen. En skøn salat til alle former for kød, og den er allerbedst, mens den er varm eller lun.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løgene, og skær dem i både.
Halvér græskarret, og fjern kernerne. Skær evt. skrællen af (ikke nødvendigt),og skær kødet i store terninger.
Vend begge dele med olie og timian, og bred det hele ud på en bageplade med bagepapir.
Kværn peber henover, og sæt pladen i en 200° varm ovn i ca. 25 minutter.
Hæld de saltede kapers i koldt vand i 10-15 minutter. Hæld vandet fra, og hak dem groft.
Pisk eddike, olie og honning sammen, og smag det til.
Skyl og hak persillle. Anret grøntsagerne på et flot fad, og drys med kapers, persille og lidt salt, og dryp dressingen henover.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. november 2018 af .

Foto: AOP

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar