Bagt græskar med ristede kikærter
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Line Falck
Det søde bagte græskar smager skønt med sprøde kikærter.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Halvér butternutsquashen på langs, fjern kernerne, og læg de halve butternutsquash i en bradepande.
Rør olie sammen med knust hvidløg, salt og peber, og dryp det over de halve butternutsquash. Bag dem møre i ovnen i ca. 30 minutter.
Skyl og afdryp kikærterne.
Rist dem sprøde i olie på en pande sammen med ras el hanout og mandelflager.
Drys kikærterne over de bagte butternutsquash. Top med persille og feta.
Tip!
Butternutsquash har en hård skal, der bliver blød, når den bages, hvorefter den sagtens kan spises.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk