Bagt græskar med chorizo

11. februar 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Mad i fad er en nem løsning, når hverdagsmaden skal gå hurtigt. Her bliver bagt græskar, krydret chorizo og gedeost til lækker aftensmad.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.<br /> Skær græskar i store tern uden kerner, og skær løg i både.
Vend græskar og løg i olie, salt og peber, og fordel det i et ovnfast fad.
Bag græskar og løg i ovnen i 20 minutter.
Skær chorizo i skiver, og fordel dem i formen med græskar. Bag græskar og chorizo i yderligere 15 minutter.
Vend de bagte ingredienser med spinatblade, hakket persille og smuldret gedeost.
Pisk friskrevet limeskal, limesaft, olie, salt og peber sammen. Hæld dressingen over salaten.

Tip!

Kan du ikke finde hokkaidogræskar, kan du i stedet bruge butternutsquash.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar