Bagt græskar med chorizo
11. februar 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Mad i fad er en nem løsning, når hverdagsmaden skal gå hurtigt. Her bliver bagt græskar, krydret chorizo og gedeost til lækker aftensmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.<br />
Skær græskar i store tern uden kerner, og skær løg i både.
Vend græskar og løg i olie, salt og peber, og fordel det i et ovnfast fad.
Bag græskar og løg i ovnen i 20 minutter.
Skær chorizo i skiver, og fordel dem i formen med græskar. Bag græskar og chorizo i yderligere 15 minutter.
Vend de bagte ingredienser med spinatblade, hakket persille og smuldret gedeost.
Pisk friskrevet limeskal, limesaft, olie, salt og peber sammen. Hæld dressingen over salaten.
Tip!
Kan du ikke finde hokkaidogræskar, kan du i stedet bruge butternutsquash.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk