Bagt feta med tomater og oregano
22. september 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
De fleste har smagt tomatsalat med feta, men vidste du, at feta og tomater smager mindst lige så godt efter en tur i ovnen?
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Læg fetaen i et ovnfast fad.
Skær halvdelen af tomaterne over, og fordel de halve og hele tomater og oliven i fadet.
Skær løg i skiver, og fordel det i fadet.
Hak oregano og timian, og fordel det i formen.
Riv citronskallen, og pisk olie, citronskal, honning, salt og peber sammen med friskpresset citronsaft. Hæld dressingen over fetaen og tomaterne.
Bag fetaen i ovnen i ca. 20 minutter. Servér gerne fetaen med surdejsbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk