Bagt feta med tomater og oregano

22. september 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

De fleste har smagt tomatsalat med feta, men vidste du, at feta og tomater smager mindst lige så godt efter en tur i ovnen?

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Læg fetaen i et ovnfast fad.
Skær halvdelen af tomaterne over, og fordel de halve og hele tomater og oliven i fadet.
Skær løg i skiver, og fordel det i fadet.
Hak oregano og timian, og fordel det i formen.
Riv citronskallen, og pisk olie, citronskal, honning, salt og peber sammen med friskpresset citronsaft. Hæld dressingen over fetaen og tomaterne.
Bag fetaen i ovnen i ca. 20 minutter. Servér gerne fetaen med surdejsbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar