Bagt cremedessert med rabarber

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Den fløjlsbløde rabarbercreme er nem at lave. Pynt den gerne fint med små rabarberskud, som kan købes i potter.

Ingredienser

Udstyr

seks små ovnfaste portionsskåle

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk sukker, æg, fløde, mel, mandelmel og vaniljekorn sammen i en skål, til det har en ensartet konsistens.
Hæld cremen i 6 ovnfaste portionsskåle.
Rens rabarberstilkene, og skær dem i mindre stykker. Læg dem oven på cremen i skålene, og drys med rørsukker.
Bag rabarbercremen i ca. 30 minutter, til cremen har sat sig.
Servér desserten lun, evt. med vaniljeis som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar