Bagt cremedessert med rabarber
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Den fløjlsbløde rabarbercreme er nem at lave. Pynt den gerne fint med små rabarberskud, som kan købes i potter.
Ingredienser
Udstyr
seks små ovnfaste portionsskåle
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk sukker, æg, fløde, mel, mandelmel og vaniljekorn sammen i en skål, til det har en ensartet konsistens.
Hæld cremen i 6 ovnfaste portionsskåle.
Rens rabarberstilkene, og skær dem i mindre stykker. Læg dem oven på cremen i skålene, og drys med rørsukker.
Bag rabarbercremen i ca. 30 minutter, til cremen har sat sig.
Servér desserten lun, evt. med vaniljeis som tilbehør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk