Bagt butternutsquash med gedeost

14. januar 2021 af .

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Bagt butternutsquash, knasende pinjekerner og blød gedeost. Mere skal der ikke til for at trylle en lækker salat frem. Servér den f.eks. til helstegt kylling eller svinekoteletter.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 225°. Halvér butternutsquashen, og skrab kernerne ud med en ske.
Skær butternutsquashen i 3 cm store stykker, og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
Pensl stykkerne med olie, og drys dem med salt og peber.
Bag butternutsquashen i ovnen i ca. 20 minutter, så den bliver gylden og lidt blød.
Rist pinjekernerne på en tør pande, og hak dem groft. Smuldr gedeost. Skyl timian og mynte, og hak det.
Fordel pinjekerner, gedeost, timian og mynte over butternutsquashen.
Pres limesaft over salaten, og servér den.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar