Bagt butternutsquash med gedeost
14. januar 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Bagt butternutsquash, knasende pinjekerner og blød gedeost. Mere skal der ikke til for at trylle en lækker salat frem. Servér den f.eks. til helstegt kylling eller svinekoteletter.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225°. Halvér butternutsquashen, og skrab kernerne ud med en ske.
Skær butternutsquashen i 3 cm store stykker, og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
Pensl stykkerne med olie, og drys dem med salt og peber.
Bag butternutsquashen i ovnen i ca. 20 minutter, så den bliver gylden og lidt blød.
Rist pinjekernerne på en tør pande, og hak dem groft. Smuldr gedeost. Skyl timian og mynte, og hak det.
Fordel pinjekerner, gedeost, timian og mynte over butternutsquashen.
Pres limesaft over salaten, og servér den.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk