Bagt blomkål med skinke og parmesan

31. oktober 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Skær nogle snit i dit blomkål, og læg en god skinke og friskrevet parmesanost imellem skiverne. Mums!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Skyl blomkålshovederne, og skær det nederste af stokken, så hovederne kan stå selv.
Skær skinkeskiverne i halve. Skær 5 dybe snit i hvert blomkålshoved.
Giv blomkålshovederne et kort opkog i en gryde med letsaltet vand. Afdryp.
Stik skinke og salvieblade ned i snittene, og dryp eller spray med lidt olie. Riv parmesan over hovederne.
Bag blomkålshovederne i ovnen i ca. 15 minutter, til osten er gylden, og skinken er sprød. Servér de bagte blomkålshoveder med lunt brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar