Bagt blomkål med brunet smør og krydderurter

19. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Brunet smør giver en varm, karamelliseret smag, som passer fantastisk til bagt blomkål.

Ingredienser

Sådan gør du

Find en gryde og et blomkålshoved, der passer til hinanden i størrelsen. Hæld smør og olie i gryden, og læg blomkålen i med toppen nedad.
Læg låg på, og giv blomkålen middel varme i ca. 20 minutter, til blomkålen er mør, og smørret brunet.
Tag blomkålen op, og anret den på et fad.
Hæld det brunede smør i en skål, og rør det sammen med sennep, honning, purløg, eddike og kapers til en dressing. Smag til med lidt salt og peber.
Hæld dressingen over blomkålen, og pynt med skyllede, hakkede krydderurter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar