Bagt blomkål med brunet smør og krydderurter
19. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Brunet smør giver en varm, karamelliseret smag, som passer fantastisk til bagt blomkål.
Ingredienser
Sådan gør du
Find en gryde og et blomkålshoved, der passer til hinanden i størrelsen. Hæld smør og olie i gryden, og læg blomkålen i med toppen nedad.
Læg låg på, og giv blomkålen middel varme i ca. 20 minutter, til blomkålen er mør, og smørret brunet.
Tag blomkålen op, og anret den på et fad.
Hæld det brunede smør i en skål, og rør det sammen med sennep, honning, purløg, eddike og kapers til en dressing. Smag til med lidt salt og peber.
Hæld dressingen over blomkålen, og pynt med skyllede, hakkede krydderurter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk