Bagt banan og mango med vanilje
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Desserten er sød og frisk på samme tid med både banan, vanilje og mango og kan spises året rundt.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 210º. Skræl bananerne, og skær dem i halve på langs. Skræl mangoerne, og skær mangokødet i grove stykker.
Klip 4 stykker bagepapir på ca. 40 cm hver. Fordel banan- og mangostykkerne i en bunke på midten af hvert stykke bagepapir.
Flæk vaniljestængerne, skrab kornene ud, og smør dem ud på banan- og mangostykkerne. Drys 1 spsk. sukker ud over hver bunke frugt. Læg papiret hen over frugterne, og fold det godt sammen, så pakkerne er helt lukkede.
Læg pakkerne på en bageplade, og bag dem i ovnen i 15 minutter.
Anret de varme pakker på tallerkener, og servér med vaniljeis.
Tip!
Frugten kan udskiftes med fx udstenede blommer, abrikoser eller nektariner.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk