Bagt avocado med æg

12. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Man kan sagtens bage avocado! Det smager især skønt, hvis de bages med et æg der, hvor stenen plejer at sidde. Mhm, det er rigtig god morgenmad!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 150°. Del avocadoerne, og fjern stenen.
Slå æggene ud i avocadoerne, hvor stenen har siddet (udhul evt. avocadoerne lidt med en ske, hvis fordybningerne er for små). Krydr med salt og peber.
Sæt avocadoerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i ca. 12 minutter.
Rens forårsløg, og hak dem fint.
Servér de bagte avocadoer med harissa, forårsløg og plukket koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar