Bagt avocado med æg
12. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Man kan sagtens bage avocado! Det smager især skønt, hvis de bages med et æg der, hvor stenen plejer at sidde. Mhm, det er rigtig god morgenmad!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 150°. Del avocadoerne, og fjern stenen.
Slå æggene ud i avocadoerne, hvor stenen har siddet (udhul evt. avocadoerne lidt med en ske, hvis fordybningerne er for små). Krydr med salt og peber.
Sæt avocadoerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i ca. 12 minutter.
Rens forårsløg, og hak dem fint.
Servér de bagte avocadoer med harissa, forårsløg og plukket koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk