Bagels med varmrøget laks
25. august 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Bagels fyldt med cremet flødeost, knasende grønt og laks. Et farverigt indslag i picnickurven eller en dejlig nem aftensmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl gulerødder og radiser. Skræl tynde bånd af gulerødder og radiser med en kartoffelskræller elle tyndskræller.
Skyl spirer og skud grundigt.
Lun bagels i ovnen eller på en brødrister, og halvér dem.
Smør hver halvdel med flødeost, og fyld dem dernæst med varmrøget laks, gulerods- og radisebånd, spirer og skud. Servér straks.
Tip!
Hvis du ikke kan finde bagels, smager fyldet også godt i ciabattabrød eller ristet rugbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk