Bagels med varmrøget laks

25. august 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Bagels fyldt med cremet flødeost, knasende grønt og laks. Et farverigt indslag i picnickurven eller en dejlig nem aftensmad.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl gulerødder og radiser. Skræl tynde bånd af gulerødder og radiser med en kartoffelskræller elle tyndskræller.
Skyl spirer og skud grundigt.
Lun bagels i ovnen eller på en brødrister, og halvér dem.
Smør hver halvdel med flødeost, og fyld dem dernæst med varmrøget laks, gulerods- og radisebånd, spirer og skud. Servér straks.

Tip!

Hvis du ikke kan finde bagels, smager fyldet også godt i ciabattabrød eller ristet rugbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar