Bærsauce med skovbær
9. februar 2021
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Har du prøvet at opgradere risalamanden med en anderledes sauce? Klassisk kirsebærsauce smager altid godt, men med skovbær i saucen får du en sød og rund bærsauce, der passer mindst lige så godt til juledesserten.
Ingredienser
Sådan gør du
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud med en lille kniv. Bland vaniljekornene med sukker.
Småkog bær, sukker og vand i en gryde i 10 minutter. Skum evt. saucen.
Lav en jævning med majsstivelse ifølge anvisning på pakken. Tilsæt majsstivelsen, så saucen tykner.
Køl saucen af, hvis du foretrækker den kold. Ellers servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk