Bærkage med ribsglasur

En smuk og enkel sommerkage, der får en frisk smag fra de syrligsøde ribs.

Ingredienser

Udstyr

en springform eller randform, 18-20 cm i diameter

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Smør formen, og drys med lidt sukker.
Nip ribsene af stænglerne. Gem et par flotte stængler til pynt på kagen.
Pisk æg med sukker og vaniljesukker til en lys og luftig creme. Tilsæt det bløde smør, og drys mel i under omrøring.
Kom halvdelen af dejen i formen og sigt lidt mel over. Fordel ribs og hindbær på dejen, og drys med lidt mel. Hæld resten af dejen over, og bag kagen i ca. 30 minutter, alt efter tykkelse.
Rør en glasur af flormelis, vand og saft fra ribsene. Fordel glasuren på den helt afkølede kage, og pynt med friske ribs.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
5. november 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar