Bærkage med ribsglasur
5. november 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
En smuk og enkel sommerkage, der får en frisk smag fra de syrligsøde ribs.
Ingredienser
Udstyr
en springform eller randform, 18-20 cm i diameter
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Smør formen, og drys med lidt sukker.
Nip ribsene af stænglerne. Gem et par flotte stængler til pynt på kagen.
Pisk æg med sukker og vaniljesukker til en lys og luftig creme. Tilsæt det bløde smør, og drys mel i under omrøring.
Kom halvdelen af dejen i formen og sigt lidt mel over. Fordel ribs og hindbær på dejen, og drys med lidt mel. Hæld resten af dejen over, og bag kagen i ca. 30 minutter, alt efter tykkelse.
Rør en glasur af flormelis, vand og saft fra ribsene. Fordel glasuren på den helt afkølede kage, og pynt med friske ribs.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem frugtkage opskrift