Bær med sabayonne
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En sabayonne laves ofte med marsala, men her er den lavet med mousserende vin, der giver smag og fylde.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm æggeblommer, sukker og vin op i en skål over et vandbad.
Pisk hele tiden, og fortsæt med at piske, til massen er tyk og cremet og næsten fordoblet i størrelse. Det tager 3-5 minutter.
Rens bær. Anret bær og sabayonnecreme på tallerkener, og pynt med myntekviste.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk