Bær med sabayonne

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

En sabayonne laves ofte med marsala, men her er den lavet med mousserende vin, der giver smag og fylde.

Ingredienser

Sådan gør du

Varm æggeblommer, sukker og vin op i en skål over et vandbad.
Pisk hele tiden, og fortsæt med at piske, til massen er tyk og cremet og næsten fordoblet i størrelse. Det tager 3-5 minutter.
Rens bær. Anret bær og sabayonnecreme på tallerkener, og pynt med myntekviste.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar