Bacondadler med mandler og persille
30. oktober 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Søde daddelgodbidder med sprødt baconsvøb får enhver gæst til at juble. De er ofte i høj kurs, så lav rigeligt!
Ingredienser
Udstyr
tandstikker
Sådan gør du
Pil stenen ud af dadlerne. Skær eller klip baconskiverne over på midten.
Rul en halv skive bacon omkring hver daddel, og hold den evt. lukket med en tandstikker.
Tænd ovnen på 225°. Fordel bacondadlerne i et lille fad med bagepapir, og bag dem i ovnen i 10-12 minutter, til baconen er sprød.
Skyl persille. Hak mandler og persille fint, og drys det over dadlerne. Servér dem varme eller lune.
Tip!
Du kan lave bacondadlerne klar dagen i forvejen og gemme dem på køl, indtil de skal i ovnen. De smager bedst varme.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: 3 slags pindemadder