Bacon-svøbte bønner med gedeost
26. oktober 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Sprøde bønner, salt bacon og blød gedeost. Kan du se det lækre i den kombination, kommer du til at være vild med disse bacon-svøbte bønner, som har fået en tur i ovnen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225°. Skyl bønnerne, og nip enderne af.
Saml 8-10 bønner, og rul dem ind i baconskiver. Læg bundterne på en bageplade med bagepapir med samlingen nedad.
Pil og pres hvidløgsfeddet, og pisk hvidløg, olie, brun farin og soja sammen i en skål. Hæld blandingen over bønnerne.
Steg bønnerne i ovnen i ca. 15 minutter.
Smuldr gedeosten, og fordel den over bønnerne. Steg bønnerne i ovnen i yderligere 5 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk