Bacon-svøbte bønner med gedeost

26. oktober 2021 af .

Foto: Peter Kam

Sprøde bønner, salt bacon og blød gedeost. Kan du se det lækre i den kombination, kommer du til at være vild med disse bacon-svøbte bønner, som har fået en tur i ovnen.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 225°. Skyl bønnerne, og nip enderne af.
Saml 8-10 bønner, og rul dem ind i baconskiver. Læg bundterne på en bageplade med bagepapir med samlingen nedad.
Pil og pres hvidløgsfeddet, og pisk hvidløg, olie, brun farin og soja sammen i en skål. Hæld blandingen over bønnerne.
Steg bønnerne i ovnen i ca. 15 minutter.
Smuldr gedeosten, og fordel den over bønnerne. Steg bønnerne i ovnen i yderligere 5 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar