Avocadotoast med tofu

Sprøde toasts er altid et hit, og hvis du ønsker en vegetarisk version, kan du bruge avocado og smuldret tofu som fyld.

Avocadotoast med tofu
0-30 min.

(0)

3. juli 2023 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Peter Kam

Ingredienser

personer
tofu
200 g
olivenolie til stegning
1 tsk.
avocadoer
2
rødløg
1
kruspersille
1 potter
dijonsennep
1 tsk.
tørrede chiliflager
½ tsk.
salt og peber
citroner
½
toastbrød (store skiver)
4 skiver
grøn pesto
6 spsk.
frisk babyspinat
50 g

Sådan gør du

Læg tofuen i et rent viskestykke (eller pak den ind i køkkenrulle), og pres den fri for væske. Skær tofuen i tern, og rist dem let gyldne i olie på en pande i ca. 5 minutter. Tag tofuen af panden, og afkøl let.
Smuldr tofuen til fine krummer, og læg dem i en skål. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og mos avocadokødet med en gaffel. Pil og hak rødløg fint. Skyl og hak persille fint.
Rør smuldret tofu, avocado, rødløg, persille, sennep og chiliflager sammen i skålen, og krydr med salt og peber. Smag avocadosalaten til med citronsaft.
Flæk sandwichbrødene, og smør dem med pesto. Skyl spinat, og læg en håndfuld på hver sandwichbund. Top med avocadosalat, og læg toppen af brødet på. Rist de 4 sandwich i en toast- eller paninimaskine, til de er sprøde og lækre.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'