Avocadotoast med tofu

3. juli 2023 af .

Foto: Peter Kam

Sprøde toasts er altid et hit, og hvis du ønsker en vegetarisk version, kan du bruge avocado og smuldret tofu som fyld.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg tofuen i et rent viskestykke (eller pak den ind i køkkenrulle),og pres den fri for væske. Skær tofuen i tern, og rist dem let gyldne i olie på en pande i ca. 5 minutter. Tag tofuen af panden, og afkøl let.
Smuldr tofuen til fine krummer, og læg dem i en skål. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og mos avocadokødet med en gaffel. Pil og hak rødløg fint. Skyl og hak persille fint.
Rør smuldret tofu, avocado, rødløg, persille, sennep og chiliflager sammen i skålen, og krydr med salt og peber. Smag avocadosalaten til med citronsaft.
Flæk sandwichbrødene, og smør dem med pesto. Skyl spinat, og læg en håndfuld på hver sandwichbund. Top med avocadosalat, og læg toppen af brødet på. Rist de 4 sandwich i en toast- eller paninimaskine, til de er sprøde og lækre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar