Avocadospread
29. maj 2019
af
Cecilia Fahlström.
Foto: Stine Christiansen (Skovdal & Skovdal Aps.)
Den cremede avocadospread smager skønt på et stykke ristet brød toppet med pinjekerner og lidt rucola.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær avocadoen over på langs, og fjern sten og skal. Mos avocadoen igennem med en gaffel. Tilsæt limesaft og salt, og rør rundt.
Hak de soltørrede tomater fint, og tilsæt dem sammen med chiliflager og olivenolie. Rør rundt.
Rist pinjekernerne let på en pande, indtil de bliver let brune. Skyl rucolaen.
Smør avocadospreaden på brødskiverne, og drys med lidt rucola og ristede pinjekerner.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk