Avocadopizza på fladbrød
19. januar 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Alle kender efterhånden den populære avocadomad, der tog Instagram med storm for nogle år siden. Her er den i opdateret version – som avocadopizza på fladbrød. Så kommer maden lynhurtigt på bordet!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225°. Skyl citronen, og riv skallen på den fine side af et rivejern. Bland flødeost og citronskal, og smør det i et jævnt lag over tortillabrødene.
Drys osten over brødene.
Placér brødene på en bageplade med bagepapir, og bag brødene i ovnen i 4-5 minutter, så osten får farve.
Skyl rucolasalaten, og fordel den over brødene.
Skær avocadoerne i tynde skiver, og fordel skiverne over brødene.
Rist pinjekernerne på en tør pande, og drys pinjekerner, friskpresset citronsaft, chiliflager, salt, peber og karse over avocadoerne. Servér straks.
Tip!
Vil du give din avocadopizza endnu mere smag, kan du rive Vesterhavsost over brødene i stedet for mozzarellaost.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk