Avocadomadder med æg og chiliflager

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

I denne anretning får du både fibre fra rugbrødet, protein fra ægget og sunde fedtstoffer fra avocadoen – og så smager det virkelig godt!

Ingredienser

Sådan gør du

Rist rugbrødet på en brødrister, til det er helt sprødt.
Halvér avocadoerne, fjern stenen, og skrab kødet ud i en skål. Mos avocadokødet med en gaffel. Smag det til med salt, peber og citronsaft.
Kog æggene i 5-6 minutter, til de er blødkogte. Pil og halvér dem.
Rens radiserne, og skær dem i skiver. Smør avocadomos på rugbrødsskiverne i et tykt lag, og top med ½ æg og radiser.
Drys med chiliflager, og riv lidt citronskal ud over hver avocadomad.

Tip!

I Danmark har vi tradition for en blid opvågnen med milde, sødlige smage på tallerkenen. I Østen spiser man med glæde krydrede risretter og stærke supper til morgenmad.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar