Avocadomad med tomat og hytteostsalat
19. december 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Stine Christiansen
Når cremede avocadoer og saftige tomaterne mødes, opstår der sød musik.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld hytteosten i en skål. Pil og hak rødløget fint. Skyl og hak dilden fint. Riv citronskallen fint, og pres saften.
Rør hytteosten sammen med rødløg, dild og citronskal, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Pil skallen af avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.
Fordel avocado- og tomatskiverne skiftevis på rugbrødet. Top med hytteostsalat, krydr med salt og peber, og pynt med brøndkarse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk