Avocadomad med tomat og hytteostsalat

19. december 2022 af .

Foto: Stine Christiansen

Når cremede avocadoer og saftige tomaterne mødes, opstår der sød musik.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld hytteosten i en skål. Pil og hak rødløget fint. Skyl og hak dilden fint. Riv citronskallen fint, og pres saften.
Rør hytteosten sammen med rødløg, dild og citronskal, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Pil skallen af avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.
Fordel avocado- og tomatskiverne skiftevis på rugbrødet. Top med hytteostsalat, krydr med salt og peber, og pynt med brøndkarse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar