Avocadomad med flødeost og agurk
29. august 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En lille, lækker håndmad med avocado, agurk og flødeost. En godt vegetarisk bud på det højbelagte smørrebrød! Maden er også oplagt at tage med på madpakken.
Ingredienser
Sådan gør du
Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Dryp med citronsaft.
Skyl og skær agurken i skiver.
Smør brødskiverne med flødeost.
Læg avocado- og agurkeskiverne ovenpå. Krydr med salt og peber.
Skær løgene i skiver, og anret løgringe, løgspirer og sesamfrø ovenpå.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk