Avocadomad med æg og krydderurter

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Luksusfrokost, som står klar på kort tid. En avocadomad mætter godt og udgør en smuk servering, når du pynter den med krydderurter.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog æggene i en gryde i 7-8 minutter, så de er smilende.
Rist rugbrødet sprødt.
Flæk avocadoerne, og skær avocadokødet i skiver. Dryp skiverne med citronsaft, og anret dem på brødet sammen med halverede, kogte æg.
Rens radiserne, og skær dem i skiver. Rist sesamfrø let på en tør pande.
Pynt avocadomadderne med radiser, sesamfrø og krydderurter. Krydr med salt og peber, og servér.

Tip!

Det er ofte billigere at købe et helt net med umodne avocadoer og selv lade dem modne på køkkenbordet. Læg evt. et æble eller en banan ved siden af avocaoerne – disse frugter udskiller stoffet ethylen, som får avocadoerne til at modne hurtigere.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar