Avocadofritter med spicy mayo
29. marts 2019
af
Cecilie Sofie Svensson.
Foto: Stine Christiansen
Paneret avocado? Jeps, det kan man sagtens! De bløde avocadoer bliver pakket ind i panering og dybstegt, så de bliver lækre og sprøde på ydersiden.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør alle ingredienserne sammen i en skål. Smag den til, så den har den rette balance af salt, syrligt, sødt og røget.
Skær avocadoerne i halve, fjern stenene, og skrab avocadokødet ud med en ske.
Skær hver halve avocado i 3 lige store stykker. Vend avocadobådene i mælk og herefter i pankorasp, der er blandet med lidt salt og peber.
Varm olien op i en gryde, og steg avocadofritterne sprøde.
Lad dem dryppe af på et stykke fedtsugende papir. Servér med spicy mayo til.
Tip!
Tjek med en tandstikker, at olien er varm nok. Når det bruser rundt omkring tandstikkeren, har olien den rette temperatur.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk