Avocado med stenbiderrogn og kartoffelrøsti
6. august 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
De små kartoffelpandekager smager forrygende med stenbiderrogn og cremefraichedressingen, der har fået et lille skud chili at styrke sig på. Oplagt som en lækker forret!
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl kartoflerne, og riv dem på den grove side af rivejernet. Pres væden af dem, og læg dem i en skål.
Pil og hak hvidløg. Skyl og hak timian. Tilsæt hvidløg, timian, salt og peber.
Varm en pande op med olie. Form røstier, og steg dem i ca. 5 minutter på hver side.
Smag på stenbiderrognen, og tilsæt evt. salt.
Skær avocadoerne over, og fjern stenen. Læg en halv avocado på hver tallerken, og fyld den med stenbiderrogn.
Rør alle ingredienserne sammen, og fordel dressingen oven på stenbiderrognen.
Pynt med dild, og servér med kartoffelrøsti.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk