Avocado med stenbiderrogn og kartoffelrøsti

De små kartoffelpandekager smager forrygende med stenbiderrogn og cremefraichedressingen, der har fået et lille skud chili at styrke sig på. Oplagt som en lækker forret!

Avocado med stenbiderrogn og kartoffelrøsti
0-30 min.

(0)

6. august 2018 af Mai KnauerFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer

Avocado med stenbiderrogn

stenbiderrogn på glas
200 g
salt
avocadoer
2

Dressing

cremefraiche 38 %
1 dl
citronsaft
1 spsk.
cayennepeber
1 knsp.
salt
tomatketchup
1 spsk.

Kartoffelrøsti

bagekartofler
5
hvidløg
1 fed
frisk timian
2 stilke
salt
peber
olivenolie til stegning
2 spsk.

Til servering

frisk dild
1 bundter

Sådan gør du

Kartoffelrøsti

Skræl kartoflerne, og riv dem på den grove side af rivejernet. Pres væden af dem, og læg dem i en skål.
Pil og hak hvidløg. Skyl og hak timian. Tilsæt hvidløg, timian, salt og peber.
Varm en pande op med olie. Form røstier, og steg dem i ca. 5 minutter på hver side.

Avocado med stenbiderrogn

Smag på stenbiderrognen, og tilsæt evt. salt.
Skær avocadoerne over, og fjern stenen. Læg en halv avocado på hver tallerken, og fyld den med stenbiderrogn.

Dressing

Rør alle ingredienserne sammen, og fordel dressingen oven på stenbiderrognen.
Pynt med dild, og servér med kartoffelrøsti.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'