Avocado med stenbiderrogn og kartoffelrøsti
De små kartoffelpandekager smager forrygende med stenbiderrogn og cremefraichedressingen, der har fået et lille skud chili at styrke sig på. Oplagt som en lækker forret!

0-30 min.
(0)
6. august 2018 af Mai KnauerFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
Avocado med stenbiderrogn
- stenbiderrogn på glas
- 200 g
- salt
- avocadoer
- 2
Dressing
- cremefraiche 38 %
- 1 dl
- citronsaft
- 1 spsk.
- cayennepeber
- 1 knsp.
- salt
- tomatketchup
- 1 spsk.
Kartoffelrøsti
- bagekartofler
- 5
- hvidløg
- 1 fed
- frisk timian
- 2 stilke
- salt
- peber
- olivenolie til stegning
- 2 spsk.
Til servering
- frisk dild
- 1 bundter
Sådan gør du
Kartoffelrøsti
Skræl kartoflerne, og riv dem på den grove side af rivejernet. Pres væden af dem, og læg dem i en skål.
Pil og hak hvidløg. Skyl og hak timian. Tilsæt hvidløg, timian, salt og peber.
Varm en pande op med olie. Form røstier, og steg dem i ca. 5 minutter på hver side.
Avocado med stenbiderrogn
Smag på stenbiderrognen, og tilsæt evt. salt.
Skær avocadoerne over, og fjern stenen. Læg en halv avocado på hver tallerken, og fyld den med stenbiderrogn.
Dressing
Rør alle ingredienserne sammen, og fordel dressingen oven på stenbiderrognen.
Pynt med dild, og servér med kartoffelrøsti.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner