Avocado-is med mynte og chokolade
4. april 2019
af
Cecilie Svensson.
Foto: Stine Christiansen
Avocado-isen kan både laves med og uden ismaskine. Resultatet bliver en blød og cremet is med masser af smag og crunch fra den hakkede chokolade.
Bemærk
Frysetid: Mindst 8 timer (hvis du ikke bruger ismaskine).
Ingredienser
Udstyr
evt. en ismaskine
Sådan gør du
Del avocadoerne i halve, og fjern stenene. Skrab avocadokødet ud med en ske.
Riv skallen af limefrugten fint. Blend avocadokødet med yoghurt, limeskal, flormelis og meget finthakket mynte i en blender, til massen er cremet. Hak chokoladen, og vend den i.
Kør iscremen på en ismaskine efter maskinens anvisninger, eller hæld den i en beholder med låg, og sæt den i fryseren i mindst 8 timer. Du behøver ikke at røre i den undervejs.
Tag isen ud af fryseren ca. ½ time før servering.
Servér den i kugler, evt. med lidt hakket chokolade på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk