Aubergineruller med tomat og mozzarella
2. december 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Rullerne er velegenet til tapasbordet eller som lækkert tilbehør til fx grillmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær aubergine i tynde skiver på langs. Du skal bruge 12 stk. Steg aubergineskiverne på en pande med olie, til de er møre.
Læg to skiver aubergine taglagt ind over hinanden. Skær tomat og mozarella i skiver, og fordel skiverne på aubergineskiverne. Læg en kvist basilikum på hver, og rul dem sammen.
Bag ruller i ovnen ved 225° i ca. 5 minutter, til de er lune, og osten en anelse smeltet.
Hak cherrytomaterne groft, og vend dem i olivenolie og balsamico. Drys hakket basilikum på, og krydr med salt og peber.
Kom tomaterne hen over rullerne, og nyd dem med godt brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk