Aubergineruller med quinoa
2. juni 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Aubergineruller er en anderledes måde at servere aubergine på. De er fyldt med quinoa, pesto og fetaost, men har du en anden yndlingskombination, kan de varieres, så de passer lige dine smagsløg.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skær aubergine i tynde skiver på langs, og læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Pensl skiverne med olie på begge sider, og bag dem i ovnen i ca. 12 minutter.
Skyl quinoaen ordentlig, og kog vand og quinoa i ca. 15 minutter.
Skær oliven i mindre stykker.
Bland den kogte quinoa med pesto, olie, friskrevet citronskal, citronsaft, smuldret fetaost og oliven.
Placér lidt fyld i enden på hver aubergineskive, og rul skiverne sammen.
Del granatæblet, og pil kernerne ud. Hak nødderne groft.
Drys granatæble, nødder, salt og peber over auberginerullerne.
Tip!
Vil du variere rullerne, kan du erstatte den grønne pesto med rød pesto. Det smager også lækkert.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk