Aubergineruller med quinoa

Aubergineruller er en anderledes måde at servere aubergine på. De er fyldt med quinoa, pesto og fetaost, men har du en anden yndlingskombination, kan de varieres, så de passer lige dine smagsløg.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skær aubergine i tynde skiver på langs, og læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Pensl skiverne med olie på begge sider, og bag dem i ovnen i ca. 12 minutter.
Skyl quinoaen ordentlig, og kog vand og quinoa i ca. 15 minutter.
Skær oliven i mindre stykker.
Bland den kogte quinoa med pesto, olie, friskrevet citronskal, citronsaft, smuldret fetaost og oliven.
Placér lidt fyld i enden på hver aubergineskive, og rul skiverne sammen.
Del granatæblet, og pil kernerne ud. Hak nødderne groft.
Drys granatæble, nødder, salt og peber over auberginerullerne.

Tip!

Vil du variere rullerne, kan du erstatte den grønne pesto med rød pesto. Det smager også lækkert.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
2. juni 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar