Aubergine- og squashfritter
3. oktober 2022
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Maria Fabricius Tegner
Prøv at servere krydrede, bløde bjælker af aubergine og squash som tilbehør til kød i stedet for pomfritter.
Bemærk
Fritterne skal udbløde i mælkeblandingen i 45 minutter inden de paneres og bages.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær squash og auberginer i bjælker. Læg dem i en skål med mælk og vand, og lad det trække i 45 minutter.
Tænd ovnen på 220° varmluft.
Bland majsmel, salt, paprika og chilipulver i en skål. Vend de udblødte squash- og auberginebjælker i melblandingen, og fordel dem på to bageplader med bagepapir.
Dryp olie over, og bag fritterne i ca. 25 minutter.
Bland revet limeskal, 1 tsk. limesaft og honning. Dryp det over de varme fritter, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk