Aubergine- og squashfritter

3. oktober 2022 af .

Foto: Maria Fabricius Tegner

Prøv at servere krydrede, bløde bjælker af aubergine og squash som tilbehør til kød i stedet for pomfritter.

Bemærk
Fritterne skal udbløde i mælkeblandingen i 45 minutter inden de paneres og bages.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær squash og auberginer i bjælker. Læg dem i en skål med mælk og vand, og lad det trække i 45 minutter.
Tænd ovnen på 220° varmluft.
Bland majsmel, salt, paprika og chilipulver i en skål. Vend de udblødte squash- og auberginebjælker i melblandingen, og fordel dem på to bageplader med bagepapir.
Dryp olie over, og bag fritterne i ca. 25 minutter.
Bland revet limeskal, 1 tsk. limesaft og honning. Dryp det over de varme fritter, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar