Aspargessuppe med spinat
25. juli 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Den lækre forårssuppe kan ikke andet end at vække appetitten med den smukke grønne farve.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak skalotteløg fint.
Skyl asparges, og bræk den nederste træede bund af. Kom de træede aspargesstykker i en gryde sammen med bouillon, hvidvin og skalotteløg, og lad det simre i 15 minutter. Gem aspargesene.
Si suppen, og tag de træede aspargesender op af suppen. Pres væden godt fra enderne, og tilsæt evt. lidt ekstra vand, så der er mindst ½ liter væske. Hæld suppen tilbage i gryden sammen med spinat og fløde, og kog op.
Blend suppen, og smag til med salt og peber.
Snit aspargesene fint, og vend dem i suppen. Lad suppen simre 2 minutter, og smag til.
Servér med cremefraiche og lidt kørvel på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem opskrift på hjemmelavet aspargessuppe
Powered by Froala Editor