Aspargessuppe med rejer

26. juni 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Aspargessuppe er i den lette ende, når maden skal serveres i en skål. Servér den her grønne suppe med rejer og purløg på toppen, så har du en vinderkombination.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl aspargesen, fjern den grove ende af den, og skær den i mindre stykker. Pil og hak skalotteløg og hvidløg fint.
Varm en gryde med olie, og steg løg i 2 minutter. Tilsæt asparges og ærter, og steg ingredienserne i yderligere 4 minutter.
Hæld vin og bouillon i gryden, og kog grøntsagerne møre.
Blend suppen jævn, og rør fløden i den. Smag suppen til med friskpresset citronsaft, salt og peber.
Skyl purløgen, og hak den fint.
Fordel cremefraiche, purløg og rejer på toppen af suppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar