Aspargessuppe med rejer
26. juni 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Aspargessuppe er i den lette ende, når maden skal serveres i en skål. Servér den her grønne suppe med rejer og purløg på toppen, så har du en vinderkombination.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl aspargesen, fjern den grove ende af den, og skær den i mindre stykker. Pil og hak skalotteløg og hvidløg fint.
Varm en gryde med olie, og steg løg i 2 minutter. Tilsæt asparges og ærter, og steg ingredienserne i yderligere 4 minutter.
Hæld vin og bouillon i gryden, og kog grøntsagerne møre.
Blend suppen jævn, og rør fløden i den. Smag suppen til med friskpresset citronsaft, salt og peber.
Skyl purløgen, og hak den fint.
Fordel cremefraiche, purløg og rejer på toppen af suppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på aspargessuppe
Powered by Froala Editor