Aspargessalat med skinke, ost og nødder

Mangler du en nem forret, så er denne aspargessalat et rigtig godt bud. Strimlet asparges i en frydefuld kombination af lufttørret skinke, ost og nødder skaber en fantastisk forret til dine gæster.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og bræk den nederste, træede bund af aspargesene.
Træk smalle bånd af aspargesene med en ostehøvl eller tyndskræller.
Riv skallen af ¼ af citronen, og pres saften af havdelen af citronen. Bland olie, citronskal, -saft, salt og peber sammen i en skål, og vend aspargesbåndene i. Lad dem trække et par minutter.
Anret asparges på tallerkener sammen med skinke og ost i flager.
Drys med hakkede valnødder, ærteskud og urter, og servér med brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
25. juli 2019 af .

Foto: Stine Christiansen

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar