Aspargessalat med skinke, ost og nødder
25. juli 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Mangler du en nem forret, så er denne aspargessalat et rigtig godt bud. Strimlet asparges i en frydefuld kombination af lufttørret skinke, ost og nødder skaber en fantastisk forret til dine gæster.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og bræk den nederste, træede bund af aspargesene.
Træk smalle bånd af aspargesene med en ostehøvl eller tyndskræller.
Riv skallen af ¼ af citronen, og pres saften af havdelen af citronen. Bland olie, citronskal, -saft, salt og peber sammen i en skål, og vend aspargesbåndene i. Lad dem trække et par minutter.
Anret asparges på tallerkener sammen med skinke og ost i flager.
Drys med hakkede valnødder, ærteskud og urter, og servér med brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk