Aspargessalat med rødløg
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Friske grønne asparges smager fortrinligt i en salat med rødløg. Denne salat er nem at lave og fungerer godt som tilbehør til både kød, fisk og fjerkræ.
Ingredienser
Sådan gør du
Knæk den nederste træede ende af aspargeserne.
Bring en gryde med letsaltet vand i kog, og kog aspargeserne i 2 minutter. Skyl dem i iskoldt vand.
Pil rødløg, og skær i tynde både. Skyl romainesalaten, og skær den i strimler på langs.
Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt og peber.
Vend dressingen sammen med asparges, rødløg og romainesalat.
Tip!
Når de kogte asparges skylles med koldt vand, bevarer de farve og bid.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk