Aspargessalat med rødløg

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Friske grønne asparges smager fortrinligt i en salat med rødløg. Denne salat er nem at lave og fungerer godt som tilbehør til både kød, fisk og fjerkræ.

Ingredienser

Sådan gør du

Knæk den nederste træede ende af aspargeserne.
Bring en gryde med letsaltet vand i kog, og kog aspargeserne i 2 minutter. Skyl dem i iskoldt vand.
Pil rødløg, og skær i tynde både. Skyl romainesalaten, og skær den i strimler på langs.
Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt og peber.
Vend dressingen sammen med asparges, rødløg og romainesalat.

Tip!

Når de kogte asparges skylles med koldt vand, bevarer de farve og bid.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar