Aspargessalat med edamamebønner, jordbær og feta
En frisk og let aspargessalat, som kan serveres til sommerens mange grillaftener.

0-30 min.
(0)
2. maj 2023 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Peter Kam
Ingredienser
personer
Aspargessalat
- frisk babyspinat
- 65 g
- grønne asparges
- 200 g
- edamamebønner uden bælg, fra frost
- 200 g
- jordbær
- 200 g
- rødløg
- 1
- citronsaft
- 1 spsk.
- solsikkekerner
- 3 spsk.
- feta
- 100 g
Citrondressing
- olivenolie
- 3 spsk.
- citronsaft
- 3 spsk.
- dijonsennep
- 1 tsk.
- flydende honning
- 1 tsk.
- salt og peber
Sådan gør du
Aspargessalat
Skyl og afdryp spinat. Knæk den nederste, træede ende af aspargesene, og skær aspargesene i mindre stykker. Optø edamamebønner. Skyl og nip jordbær, og skær dem i halve.
Pil og snit rødløg i tynde skiver, og vend dem med lidt citronsaft. Lad løgene trække i mindst 10 minutter. Rist solsikkekerner let gyldne på en varm og tør pande.
Citrondressing
Rør olie, citronsaft, sennep og honning sammen, og smag til med salt og peber.
Anret spinat, asparges, edamamebønner, jordbær og rødløg på et serveringsfad, og dryp dressingen over. Top salaten med smuldret feta og ristede kerner.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner