Aspargessalat med edamamebønner, jordbær og feta
2. maj 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
En frisk og let aspargessalat, som kan serveres til sommerens mange grillaftener.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og afdryp spinat. Knæk den nederste, træede ende af aspargesene, og skær aspargesene i mindre stykker. Optø edamamebønner. Skyl og nip jordbær, og skær dem i halve.
Pil og snit rødløg i tynde skiver, og vend dem med lidt citronsaft. Lad løgene trække i mindst 10 minutter. Rist solsikkekerner let gyldne på en varm og tør pande.
Rør olie, citronsaft, sennep og honning sammen, og smag til med salt og peber.
Anret spinat, asparges, edamamebønner, jordbær og rødløg på et serveringsfad, og dryp dressingen over. Top salaten med smuldret feta og ristede kerner.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk