Aspargessalat med edamamebønner, jordbær og feta

En frisk og let aspargessalat, som kan serveres til sommerens mange grillaftener.

Aspargessalat med edamamebønner, jordbær og feta
0-30 min.

(0)

2. maj 2023 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Peter Kam

Ingredienser

personer

Aspargessalat

frisk babyspinat
65 g
grønne asparges
200 g
edamamebønner uden bælg, fra frost
200 g
jordbær
200 g
rødløg
1
citronsaft
1 spsk.
solsikkekerner
3 spsk.
feta
100 g

Citrondressing

olivenolie
3 spsk.
citronsaft
3 spsk.
dijonsennep
1 tsk.
flydende honning
1 tsk.
salt og peber

Sådan gør du

Aspargessalat

Skyl og afdryp spinat. Knæk den nederste, træede ende af aspargesene, og skær aspargesene i mindre stykker. Optø edamamebønner. Skyl og nip jordbær, og skær dem i halve.
Pil og snit rødløg i tynde skiver, og vend dem med lidt citronsaft. Lad løgene trække i mindst 10 minutter. Rist solsikkekerner let gyldne på en varm og tør pande.

Citrondressing

Rør olie, citronsaft, sennep og honning sammen, og smag til med salt og peber.
Anret spinat, asparges, edamamebønner, jordbær og rødløg på et serveringsfad, og dryp dressingen over. Top salaten med smuldret feta og ristede kerner.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'