Aspargespakker

22. juni 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Pak asparges ind i en skøn ricottacreme og pizzadej, og bag pakken sprød og lækker. Perfekt lille forret!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 210°. Skyl og hak urterne, og riv citronskallen fint. Rør urter og citronskal sammen med ricotta i en skål. Smag til med salt og peber.
Skyl asparges, og bræk de nederste træede ender af. Skær aspargesene i mindre stykker, som er ca. lige lange.
Hæld kogende vand over asparges, og skyl dem derefter godt i koldt vand. Dryp af.
Rul pizzadejen ud, og skær den i seks lige store stykker. Fordel ricottacremen midt på hvert dejstykke, og læg asparges ovenpå.
Fold hjørnerne af dejen ind over fyldet, og læg de små halvåbne pakker på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter. Nyd dem lune og friskbagte.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar