Aspargespakker
22. juni 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Pak asparges ind i en skøn ricottacreme og pizzadej, og bag pakken sprød og lækker. Perfekt lille forret!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 210°. Skyl og hak urterne, og riv citronskallen fint. Rør urter og citronskal sammen med ricotta i en skål. Smag til med salt og peber.
Skyl asparges, og bræk de nederste træede ender af. Skær aspargesene i mindre stykker, som er ca. lige lange.
Hæld kogende vand over asparges, og skyl dem derefter godt i koldt vand. Dryp af.
Rul pizzadejen ud, og skær den i seks lige store stykker. Fordel ricottacremen midt på hvert dejstykke, og læg asparges ovenpå.
Fold hjørnerne af dejen ind over fyldet, og læg de små halvåbne pakker på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter. Nyd dem lune og friskbagte.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk