Asparges-pizza med burrata
11. juli 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Køb en færdig pizzadej, og fyld den med grønne asparges og cremet burrata. Det er sommerlig hverdagsmad i en fart.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225°. Knæk den nederste, træede ende af de grønne asparges, kassér dem, og skær aspargesene i halve. Pil rødløgene, og skær dem i tynde både. Pluk og hak rosmarinen groft.
Skær hver pizzadej i 6 stykker. Læg dejstykkerne på 2 bageplader med bagepapir, smør dem med cremefraiche, og drys med revet parmesan.
Fordel asparges, rødløg og lidt rosmarin på pizzaerne. Dryp med olie, og bag pizzaerne i ovnen i 10-12 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Anret pizzaerne på et stort fad, og top med brud af burrata og skyllet rucola. Krydr med salt og peber, og servér med friske ærter og oliven.
Tip!
Dryp pizzaerne med lidt chiliolie, hvis du kan lide dem spicy!
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk