Asparges med sprød skinke og parmesan
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
De friske asparges, man kan få om foråret er noget helt særligt, men denne ret med skinke og parmesan er nu god året rundt.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Knæk de nederste, lidt træede ender af aspargesene. Steg aspargesene i 2-3 minutter på hver side på<br />
en grill eller en varm grillpande.
Bred skinken ud på en bageplade med bagepapir, og steg den i ovnen i 8-10 minutter, til den er sprød.
Anret asparges med sprød serranoskinke, dryp citronolie over, og pynt med friskrevet parmesan. Krydr med salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk