Asparges med serranoskinke og parmesan
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
De sprøde grønne asparges smager allerbedst, når de er i sæson. I denne grillede version kan de let gå hen og blive en stamgæst på sommermenuen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær bunden af aspargesene, og pensl dem med olie.
Steg aspargesene på alle sider på en havegrill eller en stegepande. Anret de stegte asparges på et fad.
Steg serranoskinken på en pande, og bræk den i grove stykker.
Høvl parmesanen i tynde flager. Drys parmesan, skinke og ærteskud over aspargesene, og krydr med peber. Dryp med rapsolie, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk