Asparges med serranoskinke og parmesan

De sprøde grønne asparges smager allerbedst, når de er i sæson. I denne grillede version kan de let gå hen og blive en stamgæst på sommermenuen.

Asparges med serranoskinke og parmesan
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
grønne asparges
1 bundter
rapsolie
2 spsk.
serranoskinke
100 g
parmesan
100 g
peber
ærteskud
1 håndfulde

Sådan gør du

Skær bunden af aspargesene, og pensl dem med olie.
Steg aspargesene på alle sider på en havegrill eller en stegepande. Anret de stegte asparges på et fad.
Steg serranoskinken på en pande, og bræk den i grove stykker.
Høvl parmesanen i tynde flager. Drys parmesan, skinke og ærteskud over aspargesene, og krydr med peber. Dryp med rapsolie, og servér.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'