Asparges med laks og rævesauce

24. maj 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Sprøde asparges med laks og hjemmelavet rævesauce er altid godt. Retten er til 4 personer som en del af et større måltid.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær enderne af aspargesene, og kassér dem. Skræl de hvide asparges.
Damp aspargesene i en pande med 1-2 cm saltet vand med en smørklat. Damp evt. aspargesene hver for sig, da de grønne skal dampe i ½-1 minut og de hvide lidt længere, afhængig af tykkelse.
Lun farin, sennep og eddike i en kasserolle, til farinen er smeltet. Pisk olie i, og rør dressingen sammen med finthakket dild.
Anret afdryppede, lune asparges (eller kolde) på et fad, top med laks, plukket basilikum, salt og peber, og servér med rævesauce, citronbåde og brød.

Tip!

Skal du have retten med, kan du med fordel pakke saucen i en bøtte eller flaske for sig.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar