Asparges med brunet smør og knas

4. august 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Der er noget specielt med smagen af nye grønne asparges. Sætter du de grønne stænger sammen med brunet smør og hakkede mandler, kommer de virkelig til sin ret.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist mandlerne på en tør pande, indtil de er gyldne. Hak mandlerne groft.
Riv citronskallen, og hak løget fint.
Smelt smørret, indtil det begynder at bruse op og dufter af karamel. Rør rundt, så smørret ikke brænder på.
Bland smør, mandler, citron og løg i en skål.
Bræk de nederste træede ender af aspargesen af.
Kog aspargesen i letsaltet vand, indtil den har tilpas med bid.
Hæld det brunede smør over aspargesen, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar