Asparges med brunet smør og knas
4. august 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Der er noget specielt med smagen af nye grønne asparges. Sætter du de grønne stænger sammen med brunet smør og hakkede mandler, kommer de virkelig til sin ret.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist mandlerne på en tør pande, indtil de er gyldne. Hak mandlerne groft.
Riv citronskallen, og hak løget fint.
Smelt smørret, indtil det begynder at bruse op og dufter af karamel. Rør rundt, så smørret ikke brænder på.
Bland smør, mandler, citron og løg i en skål.
Bræk de nederste træede ender af aspargesen af.
Kog aspargesen i letsaltet vand, indtil den har tilpas med bid.
Hæld det brunede smør over aspargesen, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk