Asparges med æg og parmaskinke
Du behøver slet ikke koge eller stege aspargesen, inden du snitter den i salaten. Serverer du denne friske, grønne salat sammen med både parmaskinke og æg, passer det perfekt som en let frokost.
![Asparges med æg og parmaskinke](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/asparges-med-aeg-og-parmaskinke_10910.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5517601741748184&fp-y=0.4510294535513699&fp-z=1.1793750440854907)
0-30 min.
(1)
July 19, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Peter Kam
Bemærk:Trækketid: Mindst 1 time.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner