Asparges med æg og parmaskinke

19. juli 2021 af .

Foto: Peter Kam

Du behøver slet ikke koge eller stege aspargesen, inden du snitter den i salaten. Serverer du denne friske, grønne salat sammen med både parmaskinke og æg, passer det perfekt som en let frokost.

Bemærk
Trækketid: Mindst 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Varm vand, eddike og sukker i en gryde. Rør rundt, indtil sukkeret er opløst.
Hæld løg og væske i et glas. Lad rødløget trække i mindst 1 time.
Rens asparges, og bræk de nederste træede ender af. Snit aspargesen tyndt på skrå.
Pisk olie, hvidvinseddike, salt og peber sammen til en dressing i en skål. Vend dressingen med asparges.
Kog æggene i en gryde i 7 minutter. Pil skallen, og halvér æggene.
Hak mandlerne groft, og skyl kørvel.
Anret asparges, syltede rødløg, æg og parmaskinke på en tallerken. Drys mandler og kørvel over retten.

Tip!

Har du syltede rødløg tilovers, efter at du har spist? De kan holde sig i køleskabet i flere uger, hvis du opbevarer dem i et lufttæt glas.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar