Asparges i tempura med wasabi-aioli
Asparges er en rigtig svøbe-ven, og de kan rulles i alt fra bacon og skinke til ost og æg. Prøv at beklæde dine asparges i sprøde japanske omgivelser, og servér med wasabi-ailoi – Østasiens svar på peberrod.
![Asparges i tempura med wasabi-aioli](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/asparges-i-tempura-med-wasabi-aioli_6051.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
July 26, 2019 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Stine Christiansen
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Klassisk opskrift på aioli