Asiatiske fiskefrikadeller med rød karrypasta

25. maj 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Giv den klassiske fiskefrikadelle et asiatisk tvist med rød karrypasta, snittede grønne bønner og limeblade i tynde strimler. Nyd dem som en forret eller som et hovedmåltid serveret med jasminris.

Ingredienser

Sådan gør du

Tag fiskefarsen ud af køleskabet. Skær limeblade i tynde strimler – kassér den hårde stængel i midten. Hak de grønne bønner fint.
Rør fiskefars, limeblade, bønner og rød karrypasta sammen i en skål.
Form fiskefarsen til små fiskefrikadeller, og steg dem i rigelige mængder olie på en pande. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Hak chilien fint, og pluk koriander og mynte.
Anret fiskefrikadellerne med chili og krydderurter, og servér med sød chilisauce.

Tip!

Limeblade kan købes friske eller på frost i asiatiske butikker. Kan du ikke skaffe dem, kan du tilføje en smule fintrevet limeskal.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar