Asiatiske fiskefrikadeller med rød karrypasta
25. maj 2023
af
Nadia Mathiasen.
Foto: Columbus Leth
Giv den klassiske fiskefrikadelle et asiatisk tvist med rød karrypasta, snittede grønne bønner og limeblade i tynde strimler. Nyd dem som en forret eller som et hovedmåltid serveret med jasminris.
Ingredienser
Sådan gør du
Tag fiskefarsen ud af køleskabet. Skær limeblade i tynde strimler – kassér den hårde stængel i midten. Hak de grønne bønner fint.
Rør fiskefars, limeblade, bønner og rød karrypasta sammen i en skål.
Form fiskefarsen til små fiskefrikadeller, og steg dem i rigelige mængder olie på en pande. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Hak chilien fint, og pluk koriander og mynte.
Anret fiskefrikadellerne med chili og krydderurter, og servér med sød chilisauce.
Tip!
Limeblade kan købes friske eller på frost i asiatiske butikker. Kan du ikke skaffe dem, kan du tilføje en smule fintrevet limeskal.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk