Asiatiske fiskefrikadeller med rejer og agurkesalat
10. juli 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Opgradér fiskefrikadellerne med ingefær og sambal oelek, og oplev, hvordan de får en helt ny og spændende smag. Servér med en asiatisk agurkesalat med koriander.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl agurken, og halvér den på langs. Skrab kernerne ud, og skær herefter agurken i skiver på tværs.
Læg agurkeskiverne i en skål, og hæld eddike og vand over. Drys med salt og sukker. Pil rødløget, og skær det i tynde både. Læg dem i skålen.
Lad agurkesalaten trække i ½ time på køkkenbordet. Vend agurkesalaten sammen med frisk koriander lige før servering.
Blend torsk og salt i en foodprocessor. Tilsæt æg, og blend kortvarigt, til du får en jævn fars.
Hak rejerne, og rør dem i farsen med en ske sammen med ingefær, koriander og sambal oelek.
Form farsen til flade frikadeller, og steg dem i olie op på en slip let-pande i 3-4 minutter på hver side.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, og servér dem som tilbehør til fiskefrikadeller og agurkesalat.
Tip!
Sambal oelek er en stærk chilipasta, så vær varsom med doseringen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk