Asiatisk suppe med kylling, nudler og tomater

En stærkt vanedannende og mættende suppe, der dufter og smager af eksotiske ferier.

Asiatisk suppe med kylling, nudler og tomater
0-30 min.

(1)

11. april 2022 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Asiatisk suppe

skalotteløg
1
hvidløg
1 fed
rød karrypasta
1 spsk.
kokosmælk
200 ml
frisk ingefær
2 cm
citrongræs
1 stilke
cherrytomater
300 g
kylling i strimler
150 g
grøntsagsbouillon
6 dl
risnudler
100 g
fiskesauce
1 spsk.
limesaft
1 spsk.

Til servering

frisk koriander eller thaibasilikum
1 håndfulde

Sådan gør du

Asiatisk suppe

Pil og hak skalotteløg og hvidløg, og steg det i en gryde sammen med karrypasta og 1 spsk. af kokosmælken i et par minutter.
Skræl ingefæren, og hak den fint. Skyl citrongræsset, og hak det fint. Skyl tomaterne, og hak dem groft.
Hæld resten af kokosmælken, ingefær, citrongræs, tomater, kyllingestrimler og bouillon i gryden, og bring suppen i kog. Lad den simre i 5 minutter.
Tilsæt nudlerne, og lad dem koge med i 2-3 minutter. Smag suppen til med fiskesauce og limesaft.

Servering

Servér suppen rygende varm med et godt drys frisk koriander eller basilikum.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'