Asiatisk suppe med kylling, nudler og tomater
11. april 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En stærkt vanedannende og mættende suppe, der dufter og smager af eksotiske ferier.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak skalotteløg og hvidløg, og steg det i en gryde sammen med karrypasta og 1 spsk. af kokosmælken i et par minutter.
Skræl ingefæren, og hak den fint. Skyl citrongræsset, og hak det fint. Skyl tomaterne, og hak dem groft.
Hæld resten af kokosmælken, ingefær, citrongræs, tomater, kyllingestrimler og bouillon i gryden, og bring suppen i kog. Lad den simre i 5 minutter.
Tilsæt nudlerne, og lad dem koge med i 2-3 minutter. Smag suppen til med fiskesauce og limesaft.
Servér suppen rygende varm med et godt drys frisk koriander eller basilikum.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk