Asiatisk suppe med kylling, nudler og tomater
En stærkt vanedannende og mættende suppe, der dufter og smager af eksotiske ferier.

0-30 min.
(1)
11. april 2022 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Asiatisk suppe
- skalotteløg
- 1
- hvidløg
- 1 fed
- rød karrypasta
- 1 spsk.
- kokosmælk
- 200 ml
- frisk ingefær
- 2 cm
- citrongræs
- 1 stilke
- cherrytomater
- 300 g
- kylling i strimler
- 150 g
- grøntsagsbouillon
- 6 dl
- risnudler
- 100 g
- fiskesauce
- 1 spsk.
- limesaft
- 1 spsk.
Til servering
- frisk koriander eller thaibasilikum
- 1 håndfulde
Sådan gør du
Asiatisk suppe
Pil og hak skalotteløg og hvidløg, og steg det i en gryde sammen med karrypasta og 1 spsk. af kokosmælken i et par minutter.
Skræl ingefæren, og hak den fint. Skyl citrongræsset, og hak det fint. Skyl tomaterne, og hak dem groft.
Hæld resten af kokosmælken, ingefær, citrongræs, tomater, kyllingestrimler og bouillon i gryden, og bring suppen i kog. Lad den simre i 5 minutter.
Tilsæt nudlerne, og lad dem koge med i 2-3 minutter. Smag suppen til med fiskesauce og limesaft.
Servering
Servér suppen rygende varm med et godt drys frisk koriander eller basilikum.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner