Asiatisk stegt flæsk
24. oktober 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Når man pensler teriyakisauce på stegeflæsk, får de en lækker og mere behagelig salt smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200° varmluft. Tryk flæskeskiverne let flade, og fordel dem på en bagerist. Pensl flæskeskiverne med teriyakisauce, og drys med lidt salt.
Sæt bageristen ind midt i ovnen, og placér en bradepande med bagepapir nedenunder, så fedtet kan løbe fra. Steg flæskeskiverne i ovnen i 35-40 minutter, til de er gyldne og sprøde, og vend dem undervejs.
Skyl pak choy, og snit dem i fine strimler. Opvarm olie i en wok eller dyb pande, og lynsteg kålen i ca. 2 minutter.
Tilsæt sojasauce, skru ned for varmen, og lad det småstege i yderligere 2 minutter.
Skyl og snit forårsløg i tynde skiver. Rens chilien, og skær den i tynde skiver. Anret den sprøde flæsk på et fad sammen med lynstegt kål, og top med forårsløg, chili og friskpresset limesaft.
Tip!
Servér evt. retten som en asiatisk appetizer eller som en hovedret med kogte ris til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk