Asiatisk salat med panko-stegt tofu

27. april 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Tofu smager ikke af noget i sig selv, men når du forkæler den med en knasende panering, bliver den luksuriøst fyld i salaten.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl broccolien, del den i mindre buketter, og skær dem i kvarter. Pil hvidløgene, og hak dem fint. Skyl og slyng salaterne, og del hjertesalaterne i grove både.
Steg broccoli og hvidløg i olie på en pande i 2-3 minutter. Vend det sammen med chilisauce og soja, og afkøl let.
Skyl forårsløgene, og snit dem fint. Vend stegt broccoli sammen med forårsløg og blandet salat, og anret det hele på et stort fad.
Afdryp tofuen, og skær den i tykke skiver. Krydr dem med salt, peber og soja.
Vend tofustykkerne i en dyb tallerken med mel, derefter i sammenpisket æg og til sidst i rasp.
Steg de panerede tofustykker i rigeligt med olie på en pande i 2-3 minutter på hver side, til de er sprøde og gyldne. Fordel tofuen over salaten.
Servér asiatisk salat med panko-stegt tofu, limebåde chilisauce og soja.

Tip!

Servér med kogte ris, hvis retten skal være ekstra mættende.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar