Asiatisk rissalat med svinekød

15. november 2021 af .

Foto: Maria Fabricius Tegner

Retten her minder lidt om millionbøf, men er lavet med hakket svinekød, hvidløgskrydrede ris og smagsgivere fra det asiatiske køkken.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog ris efter pakkens anvisning.
Rist 2 fed pressede hvidløg i en blanding af smør og olie i 1 minut. Bland det sammen med risene, imens de står og trækker.
Brun kødet i olie i en gryde.
Bland 4 spsk. olie med soja, limesaft, sukker, det sidste fed pressede hvidløg, revet ingefær og finthakket chili. Hæld saucen i gryden, og lad det simre i 10 minutter.
Rør risene med kødsaucen, og servér med mango, agurk og gulerødder, skåret i tern, friske krydderurter og nødder på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar