Asiatisk rissalat med svinekød
15. november 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Maria Fabricius Tegner
Retten her minder lidt om millionbøf, men er lavet med hakket svinekød, hvidløgskrydrede ris og smagsgivere fra det asiatiske køkken.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog ris efter pakkens anvisning.
Rist 2 fed pressede hvidløg i en blanding af smør og olie i 1 minut. Bland det sammen med risene, imens de står og trækker.
Brun kødet i olie i en gryde.
Bland 4 spsk. olie med soja, limesaft, sukker, det sidste fed pressede hvidløg, revet ingefær og finthakket chili. Hæld saucen i gryden, og lad det simre i 10 minutter.
Rør risene med kødsaucen, og servér med mango, agurk og gulerødder, skåret i tern, friske krydderurter og nødder på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Millionbøf med kartoffelmos
Powered by Froala Editor