Asiatisk kyllingesalat med limedressing
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
En fyldig kyllingesalat med masser af smag af teriyaki, koriander og lime.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg kyllingebrysterne i olie på en pande i 4-5 minutter på hver side. Tilsæt teriyakisauce, og skru ned for varmen.
Lad kyllingebrysterne simre i 7-8 minutter, til de bliver gyldne.
Rens radiserne, og skræl gulerødderne. Skær begge dele i tynde skiver. Snit spidskål helt fint, evt. på et mandolinjern. Skær ærterne i stave.
Rist cashewnødderne gyldne på en tør pande, og hak dem groft. Skyl bønnespirerne. Skær kyllingebrysterne i skiver, og bland dem med grøntsagerne.
Drys nødderne over, og pynt med plukket koriander og bønnespirer. Pres limesaft over salaten, og dryp med sesamolie.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk